Wandbord op maat


REFERENTIE:

Ik had via Facebook  gezien dat Mariette wandbord en maakte nou wilde ik graag herinnering bord voor me dochter hebben voor d’r trouwen dus had ik contact gezocht Mariette vroeg me wat ik precies wilde ze maakte tekening en hield me steeds op de hoogte en ging in overleg over indeling enz met me kortom ik was heel tevreden met hoe ze het aanpakte alles in overleg met me deed en eind resultaat was prachtig me dochter was er erg blij mee hij heb ere plaatsje gekregen dus raad het iedereen aan als je wat moois en aparts wil bestel dan zo.n mooi wandbord groetjes Saskia en nogmaals bedankt

 

Wij maken wandborden op maat. Precies zoals u het wilt. Wij doen alles in overleg met u.

U bepaald de kleur: Dit is bijvoorbeeld een grijstint.

Houtkleur

U bepaalt de vorm van het wandbord: Het bord kan in de breedte maar ook in de lengte.

Vorm wandbord

U bepaald welke accessoires erop komen. Dit kunnen vaasjes met bloemen zijn, fotolijstjes, beeldjes.

U bepaald het thema. Voor wie is het wandbord bedoeld. Is het voor een trouwdag? Is het een gedenkbord? Een geboortebord? En zo nog meer.

Wij maken alles op maat voor u en we maken van te voren een prijsafspraak zodat u niet voor verassingen komt te staan.